РУМУНСЬКИЙ ПАСПОРТ ДЛЯ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ «ЛЕГАЛЬНА РОБОТА ...
МИ ВКОНТАКТАХ
Категорії розділу
ПОЛЬЩА [11]
Робота в польщі, робота в польщі для Українців.
НІМЕЧЧИНА [2]
Робота в німеччині, робота в німеччині для українців, вакансії німеччина.
ФІНЛЯНДІЯ [0]
робота в фінляндії, робота в фінляндії для українці.
АНГЛІЯ [0]
робота в англії, працевлаштування в англії, вакансії в англії, работа в Англії.
ГОЛАНДІЯ [0]
Робота в голандії, вакансії в голандії, легальна робота в голандії.
РУМУНСЬКИЙ ПАСПОРТ [3]
Румынский паспорт. Гражданство Румынии для украинцев и россиян.
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
  • РОБОТА В ЄВРОПІ
  • РОБОТА В ЄВРОПІ
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Расскажи друзьям:



    Неділя, 22.10.2017, 13:09
    Ми допомагаємо:

     - отримати запрошення ( 180/360 і 360/360);
     - оформити страховку;
     - зареєструвати вас в консульство на подачу документів;
     - заповнити анкету;
     - зібрати весь пакет документів для подачі в консульство.


    По термінах.

    В загальному віза оформляється біля 20-ти днів з них:
     - 5-7 днів оформляється запрошення
     - 1-2 дні пересилка Новою почтою до Вас запрошення і страховки;
     - 10 днів розгляд Вашої заяви в консульстві і відкриття візи.


    Завжди залишаємся на звязку з Вами.....




    Ви можете зв'язатися з нами за тел. +380955966673

    звернутися по скайпу -




    Основні документи, потрібні для отримання довгострокової візи:

    Візова анкета, заповнена латинськими літерами (польською, англійською або українською в транслітерації) та підписана особисто заявником. Візова анкета для неповнолітньої дитини подається і підписується одним із батьків або опікунів. Окрему анкету слід подавати також і у випадку дітей, вписаних до паспорту одного з батьків або офіційних опікунів, де буде вклеєна окрема віза.
    Дві (1 – у випадку подачі до ППВА у Києві) кольорові фотографії. Щоб ознайомитися з вимогами до фотографій, будь ласка, натисніть тут
    Підписаний заявником закордонний паспорт, що відповідає наступним вимогам:
      дійсний принаймні 3 місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС;
      містить принаймні дві вільні сторінки (для віз) і виданий не раніше, ніж 10 років тому. У випадку подачі документів на візу для неповнолітньої дитини, що вписана в паспорт, необхідні додаткові сторінки для візи.
      у випадку наявності інших закордонних паспортів, їх потрібно додати до анкети (оригінали та копії). Якщо попередні паспорти були здані, в українському паспорті має бути відповідна відмітка або довідка з ОВІРу про його вилучення.
      продовжені паспорти до розгляду не приймаються.
      копії першої інформаційної сторінки паспорту і копії Шенгенських та останньої національної візиза останні три роки.
    Внутрішній паспорт – оригінал і копія всіх сторінок з відмітками.
    Оригінал та копія страхового медичного полісу, що відповідає наступним вимогам:
      зона покриття – Європа, Шенген або весь світ, сума покриття на особу - 30000 €, сума франшизи не повинна перевищувати 150 € (100 € у випадку подачі документів у Рівному та Луцьку).
      усі дані заявника в страховому полісі повинні бути правильними (ПІБ, повна домашня адреса проживання, номер закордонного паспорту й дата народження).
      При одноразовій поїздці, період страхування повинен бути на 15 днів більший від дати дії візи. У випадку одного в’їзду, медичний поліс має покривати всі дні запланованого перебування; у випадку багаторазового перебування медичний поліс може покривати лише першу поїздку.
      Страхувальником може виступати лише повнолітня особа. У випадку подачі документів для неповнолітньої особи Страхувальником може виступати один з батьків/офіційних опікунів.
      страховий поліс необхідно надати з оригіналом та копією квитанції про оплату (із зазначенням наступної інформації: ПІБ заявника або номер страхового полісу).
      у страховому полісі обов’язково повинна бути зазначена інформація про те, що «Страховий захист надається згідно з «Рішенням Ради ЄС 2004/17/WE відносно медичного страхування подорожуючих за кордон» (у випадку подачі документів до ППВА у Луцькому та Харківському консульських округах)
    Додатково, для неповнолітніх осіб (до 18 років) потрібно надати:
    а) у випадку спільної подорожі:
      оригінал та копію свідоцтва про народження;
      у випадку, якщо у батьків є діючі Шенген візи, до справи також необхідно долучити копії цих віз разом з першою сторінкою закордонного паспорта (не стосується ППВА у Луцьку та Рівному – нотаріально завірений дозвіл від батьків/офіційних опікунів на виїзд дитини за кордон повинен бути наданий навіть у випадку спільної подорожі);
      у запрошенні / бронюванні готелю повинні бути вказані дані всіх подорожуючих осіб;

    б) у випадку, якщо неповнолітні заявники подорожують тільки з одним із батьків, або без них:
      оригінал та копію свідоцтва про народження;
      нотаріально завірений дозвіл від батьків/офіційних опікунів на виїзд дитини закордон, що містить наступну інформацію: країни виїзду (Польща та інші країни Шенгенської угоди), чітко зазначений термін дії нотаріально завіреного дозволу на виїзд закордон (число/місяць/рік). У випадку, коли дитина їде у супроводі третьої особи, необхідно додатково подавати її/його діючу візу та копію першої сторінки закордонного паспорта;
      копія першої сторінки паспорта від одного/обох батьків/офіційних опікунів, які не подорожують з дитиною;
      якщо є тільки один опікун, це потрібно підтвердити, надавши рішення суду про одноосібне опікунство, свідоцтво про смерть або інший документ.
      якщо для відкриття візи для неповнолітньої особи подається закордонний паспорт одного з батьків/офіційних опікунів до якого вона вписана, дозвіл від нього/неї подавати не потрібно.
    Консульський збір за розгляд візових заявок для громадян України становить 35 €.
    Кожен, хто не є громадянином України, має також надати:
     

    Документ, що підтверджує легальність проживання на території України (віза/посвідка на проживання/реєстрація дійсні ще 3 місяці після останнього запланованого повернення в Україну.

    Доказ наявності достатніх фінансових коштів, який може бути поданий у вигляді: довідки з місця роботи із вказанням посади працівника, заробітньої плати за останні 6 місяців і рік прийняття на роботу; довідки з банку про залишок коштів на депозитному рахунку; довідки з банку про наявність кредитної картки і залишок на рахунку; виписки з банківського рахунку за останні 3–6 місяців; дорожніх чеків*.

    Довідка з роботи в оригіналі:
      Для найманих працівників: довідка з місця роботи, яка підтверджує посаду працівника, заробітну плату за останні 6 місяців і рік прийняття на роботу.
      Для приватних підприємців: оригінал свідоцтва про державну реєстрацію ФОП.

    Для студентів: довідка з навчального закладу.

      * Ті заявники, які подають документи в ППВА у Львові, Тернополі та Івано-Франківську повинні надати виписку з банку про рух коштів на рахунку або дорожні чеки разом з квитанцією про їх купівлю.

    Документи, що підтверджують мету поїздки:

    З метою праці на час, що не перевищує 6 місяців протягом року:


    Оригінал і копія заяви-доручення на виконання праці, зареєстрованої в Повітовому бюро праці. Запрошення повинно містити наступну інформацію:
      Дата видачі, підпис і печатку відповідальної особи в Повітовому бюро праці;
      Назва запрошуючої фірми, підпис і печатку роботодавця;
      Прізвище, ім’я, рік народження, серія і номер дійсного закордонного паспорта заявника;
      Мета та тривалість візиту (дати, кількість днів перебування);
      Хто покриває витрати на транспорт і проживання.

    З метою виконання праці на підставі дозволу:

    Оригінал і копія дозвілу на працю на території Республіки Польща, виданий Воєводським управлінням і дійсний максимально 365 днів. Запрошення повинно містити наступну інформацію:
      Дата видачі, підпис і печатку відповідальної особи у Воєводському управлінні;
      Назва запрошуючої фірми;
      Прізвище, ім’я, рік народження, серія і номер дійсного закордонного паспорта заявника;
      Мета та тривалість візиту (дати, кількість днів перебування);
      Хто покриває витрати на транспорт і проживання.

    Увага! У ППВА у м. Києві на робочу візу приймаються документи лише тих заявників, що офіційно зареєстровані у Київській, Чернігівській, Черкаській та Кіровоградській областях.

    *Будь ласка, зауважте, що запрошення дійсне протягом 3 місяців від дати видачі.



    Інформуємо, що згідно з розпорядженням ЄС № 265/2010 Європарламенту і Ради, котре вносить зміни у Виконавчу Конвенцію Шенген та Розпорядження № 562/2006 стосовно руху осіб, котрі мають довгострокові візи:
      Всі візи типу D, що дають право пересуватися по зоні Шенген протягом трьох місяців у кожному шестимісячному періоді - аналогічні гостьовим.
      Держави-члени можуть видавати візи типу D максимально з однорічним періодом дії.

    Під час оплати візового та сервісного зборів необхідно надати копію 1-6 (за наявності будь-якої інформації на них) сторінок українського паспорту у касі банку.

    Оплата послуг здійснюється в день подачі документів після їхньої попередньої перевірки у касах банку, розміщенного в приміщенні ППВА. У випадку відсутності кас у ППВА, оплата може бути здійснена у відповідному банку. Під час оплати додатково утримується комісія за послуги банку.

    Copyright MyCorp © 2017
    Отзовик - отзывы туристов об отелях и отдыхе, владельцев об авто, пользователей о ноутбуках, модниц о косметике, родителей о детских товарах и многое другое! ФИЗРУК, ТНТ, СЕРИАЛЫ